top of page
Jildou Mulder
Jildou Mulder

JILDOU MULDER

COACH | TRAINER | ACTEUR

In het leven komt vaak de vraag voorbij: ‘wie ben je?’ 

Wie we echt zijn valt vaak niet zo makkelijk te omschrijven. Doordat het context afhankelijk is van wat we kiezen om van onszelf bloot te geven. 

 

Voor op mijn site vind ik het belangrijk dat je een indruk krijgt van wie ik ben en hoe ik werk. Met andere woorden, wat je kunt verwachten wanneer je met mij gaat samenwerken.

 

 

The big five

Aan de hand van 5 sleutelwoorden omschrijf ik hoe ik werk. 

NB: Er komen zowel zakelijke opdrachtgevers als individuele klanten op mijn site. Lees de onderstaande omschrijvingen in jouw eigen context. 

 

Professioneel

Sinds 9 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben begonnen met een Bachelor Theatre and Education en werkte veel als trainingsacteur in de sociale sector. Ik specialiseerde mij tot lichaamsgericht coach en verdiepte in het Systemisch Werk. Hierdoor kan ik problemen snel in de diepte en breedste zin van het woord doorzien. En dit in heldere taal teruggeven waardoor de klant zich gezien en gehoord voelt. Veel oppervlakkig werk valt hierdoor af en kunnen we naar de kern van de zaak. Zodat er stappen naar transformatie gezet worden. De klant of werknemer kan daadwerkelijk verandering in communicatie en gedrag realiseren.

 

Ik werk afgestemd, kernachtig, kan goed schakelen en ben betrouwbaar. En hecht waarde aan een goede samenwerking en resultaatgericht werken.

 

 

Veilig 

Dagelijks werk ik met mensen rondom ontwikkelingsvraagstukken. Dat doe ik altijd vanuit gelijkwaardigheid, in veiligheid en contact. Daar waar je verlangt in te groeien of veranderen, roept het ook spanning en angst op. Je verlaat je comfortzone, je neemt jezelf onder de loep. En wordt uitgedaagd. 

Ik houd mijn klant altijd in de gaten of iemand nog aan het leren is, of wanneer het spanningsveld te groot wordt. Dan schakelen we bij. ‘Leren moet leuk en zinvol blijven’ is mijn motto.

 

 

Persoonlijk 

De wijze van hoe we spreken, denken en voelen is persoonlijk. In coaching leg ik psychologische en gedragspatronen onder de loep. En in trainingen begeleid ik mensen rondom hun communicatie of gedrag. Dit heeft sinds mijn pubertijd al mijn aandacht. Het eerste communicatie boekje dat ik las was het 4G model van Renee Diekstra. Er ging een wereld voor mij open. Ik kreeg inzicht in mijn eigen psychologische processen en leerde ze te veranderen naar meer wenselijk resultaat. Dit was het begin van mijn passie. Hoe is de mens gevormd tot wie hij nu is. En wat hij wil veranderen om te worden wie hij wil.

 

 

Sensitief

Ik ben hoog sensitief, maar in mijn kindertijd heb ik geleerd af te sluiten van mijn gevoelskant. De wereld was voor mij onveilig en liefde was voorwaardelijk. Op school ontbrak er de juiste begeleiding voor een beelddenker, HSP’er en dyslect. Ik verliet school met een minderwaardigheidscomplex. Om te overleven leerde ik het gedrag van mensen te lezen en daarop in te spelen. Daar werd ik zo goed in, dat het mijn kracht werd en mijn valkuil. Want ik raakte steeds verder van mijzelf verwijdert. Dat leidde tot een flinke crisis.

Begeleiding door een Haptotherapeut was mijn redding en mijn richting. Ik kwam meer in balans door mijn gevoel naast mijn verstand te gebruiken. En ik wist dat ik op deze manier ook mensen wilde helpen in persoonlijke ontwikkeling.  

 

 

Creatief

Ik ben een creatief mens, altijd al geweest. In mijn werk als acteur, coach of trainer werk ik altijd in het huidige moment; wat dient zich aan en wat moet er gebeuren. Ik ben getraind in mijn improvisatievermogen en speel in op waar de ander is en wat er nodig is om de stappen te zetten naar groei en verandering. Soms werk ik met bestaande formats, maar ik vertaal het altijd naar de klant, en lever altijd maatwerk. 

SPELENDERWIJS OP ONDERZOEK

ECHTHEID STAAT CENTRAAL

IN BEWEGING: FYSIEKE WERKVORMEN

AUTHENTICITEIT: PROFESSIONEEL GEBRUIKEN

"FOLLOW YOUR OWN COMPASS,

YOUR WAY TO

LOVE AND HAPPINESS"

IMG_0685%20(1)_edited.jpg
bottom of page