top of page
Jildou Mulder Trainingsacteren
Jildou Mulder Trainingsacteren

TRAININGS-

ACTEREN

TRAININGSACTEREN

Werken met een trainingsacteur geeft de deelnemers de mogelijkheid om nieuwe stappen in gesprekstechnieken te oefenen, zodat zij dit met zekerheid kunnen toepassen in de praktijk. Het bied meer diepgang in gedrags- en communicatietrainingen. Het is hét moment in het programma waar kennis en kunde samenkomen.

 

Werkwijze

Door middel van oefeningen en het spelen van casuïstiek en gespreksmodellen zetten deelnemers stapsgewijs hun nieuwe stappen in gespreksvaardigheden, houding en gedrag.

Tijdens het spelen van casuïstiek wordt de wisselwering tussen acteur en deelnemer zichtbaar. Dit in combinatie met feedback en reflectie wordt de deelnemer bewust over eigen handelen en communiceren. Helder wordt dan welke stap hij moet zetten om effectiever te communiceren en handelen. Het draagt aan de ontwikkeling als professional.

Oefening baart kunst

Visie

Ieder mens anders is en daarom ga ik voor maatwerk en afgestemd werken. Door goed te luisteren en waar te nemen, heb ik snel door wat de kern van de zaak is. Ik ben alert op wat zich bij hem afspeelt en wat er gebeurt in onze wisselwerking. Dit geef ik in concrete taal met zachte woorden terug. 

Vraagstukken waarmee een trainingsacteur werk kunnen zijn:

  • Hoe kan ik omgaan met weerstand of emoties van de ander?

  • Mijn collega is zo anders dan ik, hoe kan ik beter met hem samenwerken?

  • Wat moet ik doen als ik vastzit in het gesprek?

  • Hoe kan ik de regie en structuur houden in het gesprek?

  • Hoe kan ik op een effectieve manier mijn doel behalen in het gesprek?

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Jildou faciliteert op een aandachtige en positieve manier het groei- en leerproces van deelnemers. Ze is ondersteunend, flexibel en blijft op de achtergrond waar gepast, maar laat ook van zich horen waar het toevoegt. Ze reageert weloverwogen en formuleert zorgvuldig haar feedback en heeft oog voor hoe dit wordt ontvangen. Ik ervaar haar echt als co-trainer, ze voegt toe aan zowel de leerervaring van de deelnemers, als ook kennis wanneer zij dat van toepassing acht. Ze is collegiaal, waardoor ik me als trainer zekerder voel. 

Petra Lanphen (Trainer bij Lanphen Traint)

MIJN WERKWIJZE

Echt zijn

in het gesprek

Veiligheid

voorop

Humoristische

aanpak

Heldere

feedback

Intuïtief

inzicht

Inzichtgevend

en bewustmakend

Beweeg je muis over het brein voor meer info

Dagdeelprijs is gemiddeld €300,- per dagdeel. Deze prijs is exclusief 6% btw en reiskosten á €0,19,- per km. Algemene voorwaarden kunnen worden opgevraagd.

PERSOONLIJKE

AANPAK

KWALITEIT &
ERVARING

PROFESSIONEEL
OPGELEID

Jildou Mulder Trainingsacteren
Jildou Mulder Trainingsacteren

"TRAININGSACTEREN GAAT NIET OVER TONEELSPELEN, MAAR OVER WAT ER BIJ DE DEELNEMER SPEELT" 

JILDOU MULDER

bottom of page